Vágj bele a 10 napos ’Én gondolataim, én Lelkem’ utazásba, ha úgy érzed ideje jobban megismerned és megszeretned magad.

Előre szólok, hogy ez az ingyenes önismereti utazás nem csodabogyó, tehát nem szünteti meg varázsütésre minden problémádat és nem oldja fel helyetted az elakadásaidat, viszont egyértelmű és megbízható jelzőfényt ad az önismereti útvesztőben, hogy megértsd, milyen (láthatatlan) gátak álltak az utadban eddig!

Az utadhoz tartozó e-füzet 10 klisémentes lépésben vezet el ahhoz, akivel egy testben élsz

Mielőtt belevágsz jó ha tudod, hogy minden nap foglalkoznod kell a fejezetekkel és szinte biztosan lesz olyan rész, amin napokig fogsz kattogni. Tudom, hogy ez abban a pillanatban kemény lesz, de biztosra veheted, hogy ha az egész „kihíváson” becsülettel, őszintén átrágod magad, akkor a végére egy részed felszabadul.

  • Talán azt veszed majd észre, hogy a vállad nem húzod fel görcsösen.
  • Talán az tűnik fel, hogy egyenesebb tartással sétálsz az utcán.

Az is lehet, hogy többször mosolyogsz magadra a tükörben vagy könnyebben lerázod magadról mások bántó szavait.

Egy biztos: kívülről is látható jelei lesznek, amikor egy életedet eddig gúzsba kötő láncot meglazítasz magad körül vagy ledobsz magadról.

Azt is tudnod kell, hogy az ’Én gondolataim, én Lelkem’ utazás betonbiztos alapokat ad, de nem helyettesíti a többéves alapos, kitartó önismereti munkát, amivel a tudatos életmódhoz hasonlóan minden nap foglalkozni kell.
 

Az elkövetkező napokat azért fogod szeretni, mert észrevétlenül a fogmosáshoz hasonló reflexé válik a saját magadra való odafigyelés.

Erre számíts az utazásod során

Egy fejezet átlagosan napi 10-20 percet kér tőled.

Lesznek kikapcsoló, szórakoztató részek és lesz, amikor mélyre kell ásnod az emlékeidben. Lehet, hogy egy témakörre több napot kell majd szánnod, ami teljesen rendben van, mert nem egy határidős projektről beszélünk és a befejezés dátumánál sokkal fontosabb, hogy az első naptól tudatosan figyelj a gondolataidra, érzéseidre, benyomásaidra. 

Sírás, düh, felszabadult mosoly, megkönnyebbülés, borzongás, hála – olyan érzelmi hullámvasút vár rád, amire garantáltan megéri felülnöd.

Mindenki másképp éli meg ezt a pár napot az eddigi életútja miatt, de a végén a résztvevők szinte mindegyike ugyanoda jut el: megkönnyebbül, mert megszabadul néhány évek vagy évtizedek óta vállát nyomó tehertől. 

Lesz szó az eddigi traumáidról, veszteségeidről, sikerről, kapcsolatokról, tehát azokról a témákról, amelyek alapvetően meghatározzák a jelenedet és a jövődet. Egyes pontokon kemény csomókat lazítunk fel, más helyeken tervezünk, de mindegyik ugyanazt a célt szolgálja: hogy hosszú távon boldog életet élj.

Sziaa, Pető Rita vagyok

Az a hivatásom, hogy minél több emberből (belőled is) előcsalogassam az életerőt, hogy elkezdjen igazán élni és elérni a reálisan megvalósítható céljait.

Én is voltam mélyponton.

Feküdtem egy albérlet padlóján és bámultam üres fejjel a plafont. Akkor végtelenül magányos voltam, mert minden összejött. Tudom, milyen megélni azokat a veszteségeket, amelyeket egyikünk sem kíván az életébe (és másokéba sem).

Azt is tudom, hogyan lehet az élet kegyetlen, hideg pofonjaira tanításként tekinteni. Többek között azt tanítom meg a hozzám fordulóknak, hogyan lássák meg a nehézségekben, akadályokban az erőpróbát, hogy aztán megerősödve éljenek tovább.

A 10 napos ’Én gondolataim, én Lelkem’ utazás e-füzetet azért teszem ingyenesen elérhetővé, mert minél több embernek szeretnék segíteni és tudom, hogy nem mindenkinek van ideje, pénze rendszeresen coach-hoz, terapeutához járni és olyanok is vannak, akiknek csak egy megbízható útmutatóra van szükségük az önismereti úton való elinduláshoz.

Megértem és elszomorít, amikor azt látom, hogy lelkileg kifacsarva könnyű a marketingzaj áldozatává válni és olyan kliséket puffogtató trénerek előadásaira bólogatni, akiket a pénz vezérel. Engem az anyagiaknál jobban érdekel, hogy jól érezd magad a mindennapokban, megszabadulj az évtizedes sebeidtől és azt csináld, amiben örömödet leled.

Ha végigcsinálod az ingyenes „kihívást” és szimpatikusnak tartod a módszeremet, akkor persze szívesen segítelek a továbbiakban, de ez csak egy lehetőség, amiről ráérsz döntést hozni. Ha pedig a 10 fejezet alapján azt érzed, nem vagyunk egy hullámhosszon, akkor sincs harag – sőt, köszönöm, hogy energiát és időt szántál a feladatokra.

Örülök, ha elkísérhetlek a következő napokban,

Ritaa