Online Pezsdítő

Ép testben küzdő szellem

Ha szeretnél hetente 2-3 alkalommal 60 perces élő közvetítésű edzéseken részt venni, amit kiegészítek úgy, hogy egy extra jó online, bárhonnan, bármikor elérhető, abszolút megfizethető teljes életmód felületet kapj egy építő közösségben, akkor Az Online Pezsdítőben a helyed, ahol hozzád hasonló életmódváltókkal melegíthetsz be és virtuálisan osztozhatsz az izomlázadon.

Amit a program által kapni fogsz

A csapat befogad és támogat

Őszinte leszek, a kezdet kemény lesz. Lesz olyan nap, hogy semmi kedved edzeni (pedig be van tervezve). Lesz olyan pillanat, hogy szinte lehetetlennek tűnik üres kézzel elsétálni a kedvenc pékséged előtt. És lesz olyan, hogy a tükörbe nézve úgy érzed, minden igyekezeted ellenére sem változik semmi. Ekkor fogod igazán megérezni a Pezsdítő csapatban rejlő erőt, ami átlendít a holtpontokon és veled együtt ünnepli a sikereidet.

Heti 2-3 élő közvetítésű edzés

Belecsempésszük a „személyes” edzések hangulatát, hogy újabb lendületet kaphass a további edzésekhez. Lehetőséged van itt kérdezni és készséggel állok rendelkezésedre, hogy elérd a célodat és fitt testben, egészségesen, ép lélekkel élhess teljes életet.

Hatékony TELJES edzés gyakorlatsorok

Kardió, HIIT, popsi- és hasfókusz, teljes test edzések rehabilitációs, helyes testtartást segítő gyakorlatokkal tűzdelve stb. (magyarázatvideókat melléjük a helyes végrehajtásról, hozzájuk bemelegítés és stretching technikák, mindez azért, mert a Te testi biztonságod az elsődleges). Javíthatod az állképességedet, erősödhetsz, leadhatod a felesleges kilóidat és centijeidet, és növelheted az önbizalmadat.

Helyes mozgásmintákat rögzítünk

Több száz emberrel szerettettem már meg a mozgást, így pontosan tudom, milyen kihívást jelent eleinte egy szabályos fekvőtámasz vagy guggolás. A hangsúly a szabályosságon van, mert enélkül egyrészt az izmok nem az elvárt szintnek megfelelően fejlődnek, másrészt megnő a sérülésveszély. Éppen ezért először külön videókban megmutatom, melyik gyakorlatnál mire figyelj és csak utána vágunk bele az összetett programba.

xbreak-workout_602724.jpg.pagespeed.ic.v8byD7su-e

Mindig találsz kihívást

Amikor elkezdesz egy mozgásformát könnyen találsz benne kihívást, de előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy egyre később fáradsz ki és egyre több ismétlést tudsz megcsinálni. Nyugodj meg, gondoskodom róla, hogy ne állj meg a fejlődésben és minden edzésen kifáradj. Nem azért, mert rosszat akarok neked vagy mert szadista vagyok. Hanem azért, mert így leszel napról napra jobb – és hidd el, imádni fogod az érzést.

Egészséges receptek és tippek

A jó étrend javíthatja életünk minden területét, az agyműködéstől a fizikai teljesítményig. Valójában az étel hatással van az összes sejtre és szervre. Kétségtelen, hogy az egészséges táplálkozás segít jobban teljesíteni. Itt erre is odafigyelünk.

Mentális tréningek

Életvezetési tanácsokat kapsz, mert a lelki egyensúly pontosan ugyanolyan fontos, mint a megfelelő mozgás és táplálkozás. Érintjük a pozitív gondolkodás, céltudatosság, fókusz, stress, jellem, magabiztosság és hasonló témaköröket.

Elérés bárhonnan

A világon bárhonnan csatlakozhatsz, hiszen a teljes folyamat online zajlik. Időt nyersz, nem kell elutaznod sehová – az edzés helyszíne ott van és akkor ahol és amikor Te akarod. A videók és edzés elérhetőek bármilyen készülékről.

Ők már tudják, milyen velem edzeni

„Sosem szerettem sportolni. Ritának köszönhetem, hogy felnőtt fejjel megszerettem a mozgást, hogy elhiszem, igenis van uralmam a testem felett és ha nagyon akarom, akkor bármire képes vagyok. Rita számomra az EDZŐ, aki inspirál, aki hajt, aki visz előre, aki mellettem áll és tudom, hogy vele teljes biztonságban csinálhatom a számomra leglehetetlenebbnek tűnő gyakorlatokat is. Odafigyel az emberekre és valóban velük van gyakorlatok közben – biztatásban, szakértelemben és egy őszinte mosolyban.” – Szilágyi Viktória

„Egy éve találtam rád és azóta nem győzök hálálkodni azért, amit tanultam tőled. A hitetlenek klubjából indultam, aki azt gondolta, hogy soha nem lesz már olyan, mint régen. Te megtanítottál arra, hogy higgyek magamban és abban, hogy a kitartó munka, az izzasztó edzések heti 3-4 alkalommal, a tudatos táplálkozás és a pozitív gondolkodás meghozza az eredményt és életformává válhat. Rengeteg munka vár még rám, de rég voltam ennyire kiegyensúlyozott, magabiztos és vidám, mint most. Mindezt neked köszönhetem – annak a csoda lánynak, edzőnek, barátnak, aki te vagy.” – Varga Veronika

“Rita a legjobb. És nem csak mint edző, de mint ember is. Az órái egyáltalán nem kíméletesek, de személyiségével es kitörő lelkesedésével mindenkit ösztönöz arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Ha valaki azt hitte volna, hogy a teremben lévő eszközök nélkül nem lehet kemény edzést tartani, az nagyot téved. Rita akár csak egy törcsi, vagy egy hátizsák segítségével is brutálisan átmozgat minket. A hét eleji online edzések mindig kicsit visszahozzák a személyes órák hangulatát, és hatalmas lendületet és pozitív gondolatokat adnak az egész hétre. Rita, nagyon köszönök mindent.“ – Vojtkó Luca

“Rita jóvoltából sportolok, tornázom, motiválódok. A bezártság idején is tartja bennem a lelket, a coaching mellett online edzésben és boldogságban részesít. Tökéletes szakember, viszont emellett sokat jelent számomra kedvessége és bizalma. Edzéstervének és coachingjának hála jól indul minden reggel és örömmel telik a nap. Kiváló mentor, aki segít mindenben, az önbizalom-erősítéstől kezdve a megfelelő étrendig, vagy éppen az előadói készség fejlesztésében a vállalkozásom sikeréhez, hogy csak néhány példát említsek. Szívvel-lélekkel tölti be hivatását.” – Botta Ádám

Pár szót rólam

Sziaa, Ritaa vagyok.

Az edző, aki veled együtt csinál minden gyakorlatot. Aki minden nap ad egy kis energialöketet. És akivel bárhol, bármikor lenyomhatsz egy közös edzést (akár nyaralsz, akár otthon vagy, akár kimennél a szabadba). Előre szólok, nem a klasszikus értelemben vett edződ leszek. Mert nemcsak az edzéseidet rakom össze és nemcsak tanácsokat kérhetsz tőlem (ha nem értesz valamit vagy elakadtál a programban). Hanem abban is segítek, hogy megtanuld szeretni a tükörképedet.

Az életmódváltás egy akadályokkal kikövezett pálya.

Mert az egyébként is sűrű napjaidba igyekszel belepasszírozni az edzést. Mert akkor is próbálsz erőt venni magadon, amikor nincs kedved mozogni vagy egyszerűen fáradt vagy. És mert akkor is folytatod a határaiddal vívott küzdelmet, amikor egy pillanatra megállsz a fejlődésben.

Hidd el mindezt tudom.

Mi fog továbblendíteni a mélyponton?

Az, hogy nem vagy egyedül – melletted áll egy edző (én), aki minden nap motivál és egy közösség, aki folyamatosan támogat.

Itt nem tudsz hibázni, csakis elérni mindazt, amit szeretnél. De az a legbiztosabb, ha kipróbálod. Ezzel nincs mit veszítened. Ha megvan a célod, akkor a felálltál a változás útjának rajtkockájához. Most már csak el kell rugaszkodnod – azzal, hogy kipróbálod magad a Pezsdítőben.

Ép testben küzdő szellem program:

  • teljes hozzáférés minden videóhoz,
  • hozzáférés az elő közvetítésű órákhoz,
  • tagság a zárt Pezsdítő csoportban,
  • testi-szellemi-lelki cikkekhez való hozzáférés,
  • Egészséges & Finom receptek, tippek

8 900 forint /hónap

 Vágjunk bele!

Itt tudsz jelentkezni a mezők kitöltésével! Kérlek írd bele, hogy mire jelentkeztél (Online Pezsdítő) és már kezdhetünk is!

Várlak szeretettel,
Rita
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatkezelési hozzájárulás: