Ajándék vagy!

Érdekes ez az év vége.  Tele van szembenézéssel. Önmagunkkal, a kapcsolatainkkal, az eddigi életünkkel, viselkedésünkkel. Azzal, hogy kik vannak körülöttünk, kiknek szerettünk volna eddig megfelelni, kinek csináltunk meg bármit csak azért, mert belenevelkedtünk abba, hogy, ha nem olyan vagy, mint a környezeted, akkor Te rossz ember vagy..

Pedig ha tudnád és úgy látnád magadat, ahogyan én látlak, másképp néznél abba a tükörbe. Lehet, hogy elutasítottak, ellöktek, hibáztattak, nem fogadtak el, felelősségre vontak, kitagadtak… bármi is történt, szeretném, ha tudnád, hogy egy megismételhetetlen csoda vagy! Aki értékes, aki előtt ott áll az Élet, aki számára bármi lehetséges. Akinek fantasztikus kalandjai lehetnek itt a Földön, mert mindenre képes.

Bárcsak akkor ott lehettem volna és elmondhattam volna Neked, hogy szerethető vagy! Átkarolnám Lelkedet és hitet adnék, hogy repülj végre szabadon, repülj hegyek magasságába, erdők mélyére.

Bármikor is elhitted, hogy rossz vagy és lemondtál a saját álmaidról, most itt a lehetőség, hogy másképp lásd. Másképp lásd önmagadat és a helyzetedet. Itt az esély, hogy újra álmodj, mint egy kisgyermek, aki számára a világ csupa csoda és nincs is lehetetlen.

Itt és most tedd le a terheidet, azt a nézőpontot, hogy hibás és rossz vagy. Persze mindenki hibázik, de emberek vagyunk és ebből tanulunk. De ez nem azt jelenti, hogy akkor Te már semmit nem érsz, hogy senki nem szeret. Minden hibáddal és sérüléseddel együtt vagy egyedi és megismételhetetlen ajándék ennek a Földnek.

Amint ezt elhiszed, a világ is átölel és feloldozza a ragyogó szíved. Azért vagy itt, hogy ragyogj, áramolj, kalandozz és beteljesítsd azt, aki vagy és, amiért ide jöttél.

Ajándék vagy! Így látlak Téged és tudom, hogy legbelül ezt Te is tudod. Itt vagyok és emlékeztetlek most erre. Emlékezz Te is! Emlékezz angyali lényedre!

Végtelen szeretettel,

Ritaa