Alakítsd az életed varázslatossá!

Minden januárban biztató mosollyal fogadom az új arcokat az edzőteremben és lelkesen válaszolok hosszan azoknak, akik az év eleji lendületet kihasználva kérnek segítséget az önismereti úton megtett első lépésekhez. ✨

Bízom abban, hogy a lelkesedésből májusra rutin lesz és ebben tényleg maximálisan támogatom a hozzám fordulókat. Azonban sokszor látom, hogy az új évtől várunk minden boldogságot és minden változást. Elhatározzuk, hogy „most más lesz, mint eddig”, „most biztosan másképp csinálom”. Aztán telnek a hónapok és a kezdeti lendület egyszer csak elvész és nem hogy előre nem mozdulunk, de még bántjuk is magunkat, hogy ez ismét nem sikerült.

Meggyőződésem, hogy nem leszünk boldogabbak és nem is tudunk igazán akkor változtatni, ha olyan célokat írunk le, amelyek a szívünkben nem léteznek. Ugyanis a valódi elhatározáshoz a szívünk hívó hangja elengedhetetlen.

Először tehát meg kell hallgatnunk saját magunkat. Mit szeretnél Te? Nem a média, nem a szüleink, nem a tanárunk vagy mindenféle guruk kívánságai számítanak. Csak TE. A félresikerült célok, és a sok év munka után is szenvedést okozó álmok helyett érdemes tehát megtanulni: hogyan meditáljunk. Hogyan halljuk meg a saját szívünk szavát? Hogyan érezzük meg, kik is vagyunk valójában?

2022 egy nagyon érdekes és impulzív év lesz. Érdemes azonban tudni, hogy rajtad áll, csak is rajtad, hogy hogyan éled meg és miként alakítod. A felelősségvállalás elengedhetetlen. Mind az érzéseidben és a gondolataidban is.

Ahhoz, hogy az éved és az év végéd olyan legyen, mint, amit megálmodtál magadnak, szükség van tudatosságra és egy kis kalandvágyra. Hidd el, hogy most valóban képes vagy rá és csináld másképp, mint eddig. Érezd át minden porcikáddal, szíved minden lüktetésével azt, amit szeretnél. Mert ha ezt érzed, akkor az valóban a Tied!

Még csak január közepe van, itt van most a lehetőséged és az időd, hogy megteremtsd magadnak az örömteli, varázslatos, harmonikus életed. De igen.. ezért tenned kell… Nem hullik csak úgy az öledbe, mert a csillagszóró alatt ezt kívántad…

Mit tegyek? 

Először nézz szembe önmagaddal, mi az, ami nyomaszt, mit kéne még elengedni, hogy bejöhessen végre az új? Hol és miben szenvedek hiányt? Majd nézz rá hogyan tudsz saját magadban bőséget teremteni?

Önmagunkkal való tisztázás és felelősségvállalás az első lépések egyike, hogy elérjük a céljainkat. Természetesen jó ha leírod a céljaidat és tudod is, hogy mik azok…, de építs biztos alapra, olyanra, ami nem inoghat meg. Azért nem, mert a döntés megszületett benned. A szíved szerinti döntés és határozottság, hogy valóban ezt szeretnéd. És meglátod, ha valóban így van, ha a szíved eltökélte, akkor szinte nincs is más lehetősége csak megvalósulni.

„Megkaphatsz bármit, ha eléggé akarod. Csak olyan túláradó lelkesedéssel kell akarnod, amely kitör a tested fogságából és eggyé válik a mindenséget teremtő erőkkel.” (Sheila Graham)

Kívánom, hogybátor szívvel alakítsd az életed éppoly varázslatossá, amilyen Te vagy!

Hiszek Benned!

Ha viszont úgy érzed, segítségre van szükséged, hogy valaki bátorítson az megvalósulás útján, akkor keress meg! Beszélgessünk és meglátjuk, hogyan tudok segíteni Neked!