Használd tested az átalakulás eszközeként

Testünk speciális tudatossággal rendelkezik, mely folyamatos üzenetet közvetít. Tested tükrözi a gondolkodásodat, érzelmeidet. Testünk emlékszik mindenre, amit átélt, magában hordja a múlt tudatosságát, az átélt traumáinkat és sebeinket.

Azaz, amikor nem foglalkozunk egy bizonyos elakadással vagy traumával, ami minket ért, a testünk befogadja, elraktározza és közben igyekszik tudatunkra hozni a tudatalatti működéseinket. Ez leginkább fizikai tünetekben jelenhet meg.

Ilyenkor érdemes kialakítani tudatosabb kapcsolatot a testeddel, ráérezni, hogy mi az üzenete és meggyógyítani magad fizikai, szellemi és lelki szinten.

Első lépésként fontos, hogy szeretettel és tisztelettel kezeld a tested jelzéseit, majd bátor szívvel nyisd meg magad, hogy mit szeretne megláttatni veled. Lásd meg a pozitív szándékot, az álruhás áldást, mely valójában húzódik a folyamat mögött.

Amikor erre ráérzünk és megértjük önmagunk működését, hatalmas átalakulásban és változásokban lehet részünk.

Tanuld meg kitágítani és használni érzékeidet, hogy kapcsolatba léphess tested bölcsességével és életerejével. Ne gondolkozz rajta csak hagyd, hogy tested intuitív módon megérezze a változáshoz szükséges megoldásokat. Gyakorolhatod ezt meditációval, zenével, vagy csak láss magad előtt színeket, képeket és hagyd, hogy megérkezzen az üzenet.

Sokkal nagyobb erő rejlik bennünk, mint, amit el tudunk képzelni. Ehhez viszont merj kicsit kilépni a megszokottból, a rutinból, abból, hogy hogyan kellene lennie. Hogy hogyan kellene kinézned, milyen a tökéletes étrend és megfelelő meditáció… Mindenki egyéni, pont ezért más és más megoldások fognak támogatni bennünket.

Legyél spontán, teremts újdonságokat az életedbe, vigyél bele játékosságot, humort, örömöt. Érezz rá a számodra működőképes dolgokra. Hozz spontán döntéseket, gyakorold az intuitív énedet, ne azonosulj a testeddel, azzal, ahogy kinéz és ne hidd azt, hogy az te magad vagy. Fontos a testünk, hiszen nélküle nem is létezhetnénk és pont ezért foglalkozz és szeretgesd meg nap mint nap, viszont azonosulás helyett, tekintsd a tested az átalakulás eszközének és kapcsolódj az igazi önvalódhoz. Ahhoz, aki valójában TE vagy. Kösd össze az ösztönt az esszenciával.