TEST

Személyi és erőnléti edzés 

A sportban az igazi teljesítményhez a motivációnak belülről kell fakadnia, hiszen nincs az a remek edzésterv, aminek az elvégzését kívülről kényszerítve sikert lehet elérni. Az edző felelőssége ugyanakkor óriási, hiszen a sportoló az ő kezébe teszi le az álmait: látja magát azon a képzeletbeli dobogón, hallja belül a közönség ünneplését és bízik abban, hogy azzal a munkával, amit az edzője meghatároz számára ezt valóra is fogja váltani. Tehát az edző arra „szerződik”, hogy saját szakmai tudásával „elviszi” a versenyzőjét arra csúcsra, ahová ő el szeretne jutni. 

Menete: 

 

    • Feltérképezem az eddigi állapotodat, erősségeidet, fejlesztenivalódat

    • Meghatározunk egy reális célt (legyen szó erő, gyorsaság, állóképesség, robbanékonyság fejlesztésről, súlypontemelkedésről vagy épp gyorsasági állóképességről)

    • Személyes adottságaidhoz igazítva összeállítok egy edzéstervet a célod eléréséhez

    • Fejlődésedet folyamatosan nyomon követve végig melletted vagyok és támogatlak a helyes végrehajtásban.

A megfelelő helyen vagy! Legyél sportoló vagy mozogni vágyó, aki a legjobbat akarja kihozni magából! Itt vagyok és segítek valóra váltani az álmaid és rásegítelek arra az annyira vágyott dobogóra.

Szeretettel várok minden aktív, mozogni vágyó és sportóló gyermeket is 8 éves kortól egyéni vagy maximum 4 fős edzésekre. ?

Ár:

1fő/9.500 Ft/ alkalom

2fő/15.000 Ft/ alkalom

3fő/ 19.000 Ft/ alkalom

4fő/ 24.000 Ft/ alkalom

Tovább a webshopba

Nyári szabadtéri programok

Szabadtéri edzések: Game of Sport

Napsütés, nyár, friss levegő, kék ég, zöld fű, madárcsicsergés, közösség, nevetés, akarat, küzdés, kitartás, együttérzés, csapatszellem, öröm, csakazértismegcsinálom életérzés, szabadság, család, gyerekek, játék, összenézések, csapat, együtt. Ezek jellemzik a nyári szabadtéri edzések hangulatát. 90 perces életérzés, kardió és erősítő blokkokkal, a végén játékkal megfűszerezve, hogy újra emlékezzünk, milyen volt mikor gyerekként önfeledten csak szaladtunk a nagyvilágban. 

Érezd át velünk ezt Te is! Gyere és erősítsd a csapatot a csoda lényeddel!

Edzésterv írás

Ha úgy érzed, hogy már egyedül is helyesen végre tudod hajtani a gyakorlatokat és szeretnél mégtöbbet kihozni magadból, akkor a célodnak megfelelően és egy állapotfelmérést követően összerakok Neked, egy személyre szabott edzést. Igaz az edzést Te csinálod, de akkor is végig itt vagyok Veled és támogatlak az utadon. Az edzésterv mellé folyamatos utánkövetés és konzultáció jár. ?

Ár:

12 hetes edzésterv: 41.000 Ft

Tovább a webshopba

Vedd fel velem a kapcsolatot és legjobb tudásom szerint támogatlak az utadban! 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatkezelési hozzájárulás: