Elme

Személyiségelemzés

Rengeteg személyiségelemzési módszer és program van, amely nagy része önkitöltős, önértékelő kérdőív. Tartalmazza a valódi személyiségjegyeink mellett a torzult énképünket is, amelyet a korábbi traumák és/vagy velünk szemben támasztott elvárások kapcsán hordozunk. A megfelelő személyiségelemzés megmutatja erőforrásainkat, lehetőségeinket, akadályainkat. 

Az objektív személyiségelemzés nem önértékelésen alapul, hanem többféle alternatív módszert használva segíti az önmegértést: kik vagyunk, milyen lehetőségekkel, kihívásokkal, tanulnivalókkal születtünk, hogy mi dolgunk a világban, s hogy mindezekhez milyen eszközöket „kaptunk”. 

Objektív személyiségelemzésünk segít megérteni:

 

  • lehetőségeinket

  • kihívásainkat

  • tanulnivalóinkat

  • sors feladatunkat

  • működésünket

  • emberi kapcsolatainkat

Az, hogy ezzel mit kezdesz, már Rajtad múlik. A döntés a Tiéd.

Ár:

25.000Ft / alkalom

Tovább a webshopba

Mentorálás/Életvezetés

Életvezetőként, mentorként és életmód tanácsadóként a legjobb barátod leszek. Meghallgatlak, viszsajelzést adok, ellátlak a mefelelő tanácsokkal, olykor kritikákkal, ha arra van szükséged, de mindezt szeretetből teszem, hiszen támogatni akarlak a saját fejlődésedben az utadon. Nem adom fel, ha nehézségekbe ütközünk, többször kérdezlek és türelmesen megvárom, míg önmagadban megszületik a válaszod. Végigmegyünk együtt ezen az úton, a Te saját igényeid és céljaidnak megfelelően. Odafigyelek Rád, míg végül egyszercsak észreveszed, hogy valami megváltozott és megtérül minden eddigi belefektetett energia. És már egyedül is képes vagy mindenre! Hiszek Benned! 

„Bármilyen elakadásunk is legyen, a megoldás bennünk van.”

Mikor tudok segíteni?
-Ha úgy érzed, üres az életed.
-Ha úgy érzed, kiégtél.
-Ha úgy érzed, tévúton jársz.
-Ha elakadtál.
-Ha úgy érzed, válaszúthoz érkeztél.
-Ha úgy érzed, többre lennél képes annál, amit jelenleg nyújtasz.
-Ha úgy érzed, ugyanazokat a köröket futod újra és újra.
-Ha érzed, hogy nagyszerű dolgokra lennél képes, de nem tudod, hogyan kezdj neki.
-Ha többre vágysz annál, mint ami van.
-Ha mélyebb önismeretre tennél szert.
-Ha fejlődni szeretnél.
-Ha félsz egyedül lépni és elindulni.
-Ha csak egy mély beszélgetésre vágysz, ami rólad szól.

Kinyitom számodra az ajtót, de belépni Neked kell rajta. 

Várlak szeretettel egy 90 perces beszélgetésre.

Ár:

20.000Ft / alkalom

Minden coaching/életvezetési folyamatot objektív személyiségelemzéssel (lásd feljebb)  kezdek, mely felgyorsítja a megértés folyamatát.

Első alkalom (elemzés és konzultáció) : 35.000Ft 

Tovább a webshopba

Tudatalatti térképezés

Számtalanszor tapasztalom, hogy az elménkkel kigondolunk valamit, hiszünk benne, de az életünk egy része mégsem úgy működik, ahogy mi azt elképzeltük. Rejtett mechanizmusaink gátolják azt, hogy valóban azt tegyük, ami számunkra a legjobb. Ezért pótcselekvésekbe menekülünk, vagy pont, hogy elfojtjuk a helyzetekkel, dolgokkal kapcsolatos érzéseinket. A tudatalatti térkpezés abban segít, hogy ráláss ezekre a rejtett működésekre és ennek feltérképezésével, megismerd a saját működésed és tisztán tudj tovább haladni a saját utadon.

Ár:

25.000Ft / alkalom

Tovább a webshopba

Támogatlak az utadon önmagad megértéséhez. Gyere és gyújtsunk együtt fényt a ködben és éld meg azt, aki valójában Te vagy!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatkezelési hozzájárulás: