Online Pezsdítő

8900 Ft

Ha szeretnél hetente 2-3 alkalommal 60 perces élő közvetítésű edzéseken részt venni, amit kiegészítek úgy, hogy egy extra jó online, bárhonnan, bármikor elérhető, abszolút megfizethető teljes életmód felületet kapj egy építő közösségben, akkor Az Online Pezsdítőben a helyed, ahol hozzád hasonló életmódváltókkal melegíthetsz be és virtuálisan osztozhatsz az izomlázadon.

Cikkszám: A8900 Kategória:

Leírás

A csapat befogad és támogat: Őszinte leszek, a kezdet kemény lesz. Lesz olyan nap, hogy semmi kedved edzeni (pedig be van tervezve). Lesz olyan pillanat, hogy szinte lehetetlennek tűnik üres kézzel elsétálni a kedvenc pékséged előtt. És lesz olyan, hogy a tükörbe nézve úgy érzed, minden igyekezeted ellenére sem változik semmi. Ekkor fogod igazán megérezni a Pezsdítő csapatban rejlő erőt, ami átlendít a holtpontokon és veled együtt ünnepli a sikereidet.

Heti 2-3 élő közvetítésű edzés: Belecsempésszük a „személyes” edzések hangulatát, hogy újabb lendületet kaphass a további edzésekhez. Lehetőséged van itt kérdezni és készséggel állok rendelkezésedre, hogy elérd a célodat és fitt testben, egészségesen, ép lélekkel élhess teljes életet.

Hatékony TELJES edzés gyakorlatsorok: Kardió, HIIT, popsi- és hasfókusz, teljes test edzések rehabilitációs, helyes testtartást segítő gyakorlatokkal tűzdelve stb. (magyarázatvideókat melléjük a helyes végrehajtásról, hozzájuk bemelegítés és stretching technikák, mindez azért, mert a Te testi biztonságod az elsődleges). Javíthatod az állképességedet, erősödhetsz, leadhatod a felesleges kilóidat és centijeidet, és növelheted az önbizalmadat.

Helyes mozgásmintákat rögzítünk: Több száz emberrel szerettettem már meg a mozgást, így pontosan tudom, milyen kihívást jelent eleinte egy szabályos fekvőtámasz vagy guggolás. A hangsúly a szabályosságon van, mert enélkül egyrészt az izmok nem az elvárt szintnek megfelelően fejlődnek, másrészt megnő a sérülésveszély. Éppen ezért először külön videókban megmutatom, melyik gyakorlatnál mire figyelj és csak utána vágunk bele az összetett programba.

Mindig találsz kihívást: Amikor elkezdesz egy mozgásformát könnyen találsz benne kihívást, de előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy egyre később fáradsz ki és egyre több ismétlést tudsz megcsinálni. Nyugodj meg, gondoskodom róla, hogy ne állj meg a fejlődésben és minden edzésen kifáradj. Nem azért, mert rosszat akarok neked vagy mert szadista vagyok. Hanem azért, mert így leszel napról napra jobb – és hidd el, imádni fogod az érzést.

Egészséges receptek és tippek: A jó étrend javíthatja életünk minden területét, az agyműködéstől a fizikai teljesítményig. Valójában az étel hatással van az összes sejtre és szervre. Kétségtelen, hogy az egészséges táplálkozás segít jobban teljesíteni. Itt erre is odafigyelünk.

Mentális tréningek: Életvezetési tanácsokat kapsz, mert a lelki egyensúly pontosan ugyanolyan fontos, mint a megfelelő mozgás és táplálkozás. Érintjük a pozitív gondolkodás, céltudatosság, fókusz, stress, jellem, magabiztosság és hasonló témaköröket.

Elérés bárhonnan: A világon bárhonnan csatlakozhatsz, hiszen a teljes folyamat online zajlik. Időt nyersz, nem kell elutaznod sehová – az edzés helyszíne ott van és akkor ahol és amikor Te akarod. A videók és edzés elérhetőek bármilyen készülékről.