Szókimondó gondolatébresztők a kávéd mellé

Olyan szemfelnyitó leveleket fogok küldeni, amelyek 8-10 éve nekem is sokat segítettek volna, hogy kimásszak a gödörből és megteremtsem a hétköznapjaimban az egyensúlyt.
Ezért:
nem fogsz általánosításokat olvasni.
nem fogsz tuti önfejlesztő tanácsokat, módszerek kapni.
nem fogok minden második levélben eladni valamit.
Lényegre törő, közvetlen és támogató stílusban fogom tartani veled a kapcsolatot, hogy szívesen olvasd a soraimat és fokozatosan átragadjon rád az életörömöm, lelkesedésem.
(Ez nem az jelenti, hogy nem foglalkozom majd komoly témákkal. Épp ellenkezőleg: szinte mindegyik levelem után lesz min rágódnod, de ha rendszeresen velem tartasz, akkor azt fogod észrevenni, hogy egyre több helyzetben maradsz nyugodt, racionális, miközben a pozitív kimeneteket látod.)

Sziaa, Ritaa vagyok, én fogok e-mailezni Veled

Fizikai és mentális trénerként a felszínre akarom hozni benned azt az életerőt, amiről talán azt hitted, hogy örökre elvesztetted.
Bár a pozitivizmusom a földtől elrugaszkodottnak tűnhet, de én is voltam mélyponton, ezért tudom, mennyire hosszú út vezet a padlótól az életszeretetig.
(Pár éve mindent elvesztettem és brutálisan sok munkámba került visszatérni a nagybetűs életbe. Persze megérte megjárni a földi poklot, mert így találtam rá a hivatásomra is.)
10 éve azon dolgozom, hogy az egyensúlyt kereső embereknek jelzőfényt adjak az önjelölt guruk, a nevetséges közhelyeket puffogtató előadók és a random önismereti szakértők világában.
Tudom, hogy nem mindenki tud megfizetni egy profi terapeutát, mentort, de senkitől sem akarom elzárni a tudást, ezért a hozzám feliratkozóknak ingyenesen adom át azokat az alapokat, amelyek segítenek eljutni a kiegyensúlyozott önmagunkhoz.
Ha készen állsz a közös utazásra, akkor kattints a gombra, add meg az e-mail címed, ahol rendszeresen tarthatjuk a kapcsolatot és pár perc múlva indulunk: