Személyi és erőnléti edzés

9500 Ft24000 Ft

Szeretettel várok minden aktív, mozogni vágyó és sportóló gyermeket is 8 éves kortól egyéni vagy maximum 4 fős edzésekre.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A sportban az igazi teljesítményhez a motivációnak belülről kell fakadnia, hiszen nincs az a remek edzésterv, aminek az elvégzését kívülről kényszerítve sikert lehet elérni. Az edző felelőssége ugyanakkor óriási, hiszen a sportoló az ő kezébe teszi le az álmait: látja magát azon a képzeletbeli dobogón, hallja belül a közönség ünneplését és bízik abban, hogy azzal a munkával, amit az edzője meghatároz számára ezt valóra is fogja váltani. Tehát az edző arra „szerződik”, hogy saját szakmai tudásával „elviszi” a versenyzőjét arra csúcsra, ahová ő el szeretne jutni.

Menete: 

  • Feltérképezem az eddigi állapotodat, erősségeidet, fejlesztenivalódat
  • Meghatározunk egy reális célt (legyen szó erő, gyorsaság, állóképesség, robbanékonyság fejlesztésről, súlypontemelkedésről vagy épp gyorsasági állóképességről)
  • Személyes adottságaidhoz igazítva összeállítok egy edzéstervet a célod eléréséhez
  • Fejlődésedet folyamatosan nyomon követve végig melletted vagyok és támogatlak a helyes végrehajtásban.

A megfelelő helyen vagy! Legyél sportoló vagy mozogni vágyó, aki a legjobbat akarja kihozni magából! Itt vagyok és segítek valóra váltani az álmaid és rásegítelek arra az annyira vágyott dobogóra.

Szeretettel várok minden aktív, mozogni vágyó és sportóló gyermeket is 8 éves kortól egyéni vagy maximum 4 fős edzésekre.

További információk

1 fő, 2 fő, 3 fő, 4 fő